fredag 5 juni 2009

Bussresearrangören som nu lanserar flygresor

Scandorama satsar på resor till storstäder - med flyg!

Bussresearrangören Scandorama lanserar nu en ny typ av resepaket till Europas storstäder. Gruppresorna går med reguljärflyg och innehåller färdiga utflykter med guider.- Vi har sett ett behov av det här storstadsalternativet där gemenskap, färdiga utflykts- och upplevelsepaket och skickliga guider garanterar att man inte missar något av storstadens historia, kultur och mat, säger vd Birgitta Kjellander.
Resorna till London följer exempelvis i Jack the Rippers fotspår, i Barcelona ingår en stadsrundtur på cykel, i Rom ser man staden genom Dan Brows bok ”Änglar och demoner” och i Amsterdam gör man en så kallad ”dinner hopping” där en trerättersmiddag äts på tre olika restauranger som man reser till med kanalbåt.

"Efter nästan 30 år i Europa har vi hittat massor av smultronställen. Genom vårt skräddarsydda utflyktsprogram tar vi dig till platser du knappt visste fanns och ger dig minnen för livet. Varje resa har ett unikt utflyktsprogram där du kan välja vilka upplevelser du tar med dig hem"!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar