torsdag 30 april 2009

Besök Göteborg - direktflyg med City Airline från 800 kr!


Om du vill resa ut i Europa (eller inom Sverige) och bor på västkusten så finns det direktflyg med City Airline, Göteborgs eget flygbolag!
Vi som bor på Sveriges framsida har inte kunnat undgå den senaste tidens marknadskampanj som lockat med fantastiska erbjudanden till samtliga deras destinationer. Detta trevliga lilla bolag har det senaste decenniet ägnat sig åt att i första hand förse det västsvenska näringslivets affärsresenärer med direktflyg från Göteborg till Manchester, Birmingham, Zürich, Lyon mfl. städer ute i Europa. Men nu tar man krafttag för att även locka till sig leisurresenärer.

Flygguiden vet att det finns en massa människor därute som naturligtvis också gärna vill besöka vårt fantastiska Göteborg och uppleva västkusten om så bara över en weekend! City Airline gör detta möjligt! Ett smidigt direktflyg tar dig hit på bara dryga timmen från norrlandsstäderna Luleå och Sundsvall...och tänk, vad skönt för alla norrländska besökare att slippa slösa tid på att studsa ner på Arlanda för att ta sig till sköna västkusten.

Från det facila priset av 800 kr kan du flyga till Göteborg från följande orter:
Luleå, Sundsvall, Visby, Östersund (vintertid), Nice, Lyon, Tallin, Prag, Zürich, Manchester och Birmingham.

Vill du titta närmare på flygbolaget City Airline klicka på detta bildspel!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar